Padel bij TVO

In 2017 is TVO de trotse eigenaar geworden van twee padelbanen op het park. Naast tennis bieden we nu dus ook padel aan. Padel is een racketsport, een kruising tussen tennis en squash en wordt gespeeld op speciale banen, afgezet met glazen wanden. De wanden doen mee in het spel.

Naast tennis, kunnen leden van TVO ook padel spelen op de twee banen. Deze banen kunnen afgehangen worden via het reguliere afhangsysteem. Het lidmaatschap van TVO is geldig voor zowel tennis, als padel. In de kantine van TVO zijn rackets te huur voor € 2,50 per stuk. Padelballen kun je kopen voor € 6,--.

NBF tennis heeft vier trainers met een padellicentie en zullen het enthousiasme voor deze sport overbrengen op iedereen die interesse heeft.

Om padel onder de aandacht te brengen van leden en niet leden, is een padelcommissie opgericht. Deze commissie houdt zich bezig met clinics, evenementen, toernooien, competitie en ledenwerving.

Heb je vragen over padel, of wil je kennismaken met de sport, stuur dan een mail naar padel@tvoudbeijerland.nl of benader één van de leden van de commissie.

Ogenblik a.u.b. ...