Het Team van NBF Tennis

NBF Tennis

Sinds 2012 geeft NBF Tennis met veel plezier lessen op TVO!

Waar wij het verschil maken ten opzichte van andere tennisscholen, zijn tennislessen op maat voor alle leden. Iedereen heeft immers een ander motief om naar de tennisbaan te komen, een ander leerdoel, maar ook andere fysieke mogelijkheden maken al het verschil tussen leerlingen.

Rekening houdend met deze verschillen proberen we in groepslessen aan ieders wensen te voldoen. Immer ieder mens tennist op zijn of haar manier. Binnen die eigen stijl proberen we de leerling te verbeteren.  

Dus ben je nu beginner, gevorderde, jong, oud of een regionale topper?
Je kunt bij NBF tennis terecht!


Onze trainers zijn: Lennart Gouka, Michiel Knijnenburg en Arwin Romeijn. Met deze trainers heeft u als lid een keuze. Wij vinden het leuk om aan alle doelgroepen tennisles te verzorgen. Wilt u informatie over de lessen? Neem dan gerust contact met ons op via doortje@nbftennis.nl.

Onze trainers stellen zich graag aan jullie voor.

Lennart Gouka: Sinds 2012 ben ik verantwoordelijk voor de lessen op TVO, Recreatie (breedtesport) En selectie tennis heb ik hier onder mijn hoede Eigenlijk ben ik zelf 6 dagen actief op de vereniging. Van jong tot oud en van klein naar groot we proberen alle leden zo goed mogelijk te bedienen. Naast de selectietrainingen is het zo dat recreatie tennis ook mijn ding is. Hierbinnen zie ik dan ook veel uitdagingen, dat is voor mij, een leuke afwisseling in mijn werkweek.

Verder ben ik eigenaar van deze tennisschool: “NBF Tennis”. Naast de lessen die ik op de club verzorg ben ik de hoofdverantwoordelijke voor TVO en ben ik speler en coach van het eredivisie zaterdag team op TVO.  Samen met collega’s bedenken we leuke acties op het gebied van tennis om de kinderen weer op de baan te mogen verwelkomen


Wil je een les boeken bij mij of meer informatie in het algemeen over tennislessen bij TVO? Neem gerust contact op.

Telefoon:        0642400991

Email:             info@nbftennis.nl

Michiel Knijnenburg staat bekend als de sociale technicus van onze tennisschool. Wil je op een duidelijke en gestructureerde manier les? En wil je blessure preventief trainen? Kies dan voor tennistrainer Michiel. Hij kent de klappen van de zweep en zal u op maat bedienen. Doordat hij al 20 jaar in de Hoekse waard aan de slag is kent hij iedereen op tennisgebied. Hij helpt je graag op weg bij het spelen van verschillende toernooien. Tevens is hij het aanspreekpunt voor (nieuwe) lessende leden voor onze tennisschool op TC de Binnenmaas. 

 

Neem gerust contact op met Michiel!

Telefoon:         06-28411708

Email:              michiel@nbftennis.nl

Arwin Romeijn is sinds 15-10-2015 actief bij NBF Tennis. Hij is bijna elke dag wel op de tennisbanen van TVO te vinden. Hij is enthousiast en gedreven bezig met de kinderen en jeugd (5 tot en met 18 jaar). Ook organiseert en ondersteunt hij bij de activiteiten en evenementen voor de jeugd.

Arwin heeft de speelcategorie 6 tot en met 9 graag onder zijn hoede. Hij houdt ervan om het spelletje over te brengen op ieder ander. Of je nou een uitgestippeld doel hebt of niet. Bij Arwin kan je altijd terecht voor doelmatige en gestructureerde lessen.

Telefoon:         0612123876. 

 

 

Informatie NBF TENNIS

Veel van jullie zal de naam NBF tennis niets zeggen, insiders misschien wel. Wij hebben deze naam gekozen met een knipoog naar de opleiding voor Nederlandse tennisleraren.  Binnen de opleiding van tennisleraren moeten de Niveau Bepalende Factoren altijd centraal staan in de lessen. Wat zijn dan die Niveau Bepalende Factoren? Denk hierbij aan de volgende vaardigheden van het tennisspel

 

            -Vaart

            -Rotatie

            -Plaatsing

            -Tempo

            -Velddekking

            -Mentaal

            -Fysiek

            -Camouflage

 

Voor een leerling (tennisser) zullen deze facetten altijd van bepalend niveau zijn. Dit zijn ook de factoren waar we in iedere les de leerlingen in proberen te verbeteren.

Maar voor onze leerlingen zijn wij als tennisschool de Niveau Bepalende Factor in tennis.

 

NBF verzorgt de trainingen bij TVO gedurende het hele jaar, verdeeld in zomer en winterlessen.


Ogenblik a.u.b. ...