Nieuws

Competitie: Inschrijven najaarscompetitie
   (25-05-2018)

Terwijl de Voorjaarscompetitie nog in volle gang is, kan er alweer ingeschreven worden voor de Najaarscompetitie 2018. De inschrijfkosten zijn € 37,05 per team.

Doe je mee met je team, stuur dan het inschrijfformulier vóór 16-juni-2018 naar ons mailadres . Heb je geen team, dan kun je ook inschrijven. Dan proberen we je aan een team toe te voegen.

Teamcommissie

Inschrijfformulier 2018 najaar

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Activiteiten: In memoriam Mien van Toledo
   (18-05-2018)

 

Samen met Gijs, erelid van de vereniging en nog steeds lid van het klusteam, heeft Mien veel betekent voor onze vereniging.

Wij wensen Gijs, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe om dit verlies te dragen.

Deel via:

(Terug naar boven)


Activiteiten: In Memoriam Jan Grauss
   (15-05-2018)

Als er iemand altijd voor zijn (beide)verenigingen klaar stond was Jan dat wel. Jan had een zeer groot sportverenigingshart. Als vast klusteam lid heeft Jan op de woensdagochtenden bijgedragen aan de kwaliteit van het tennispark. De tractor was zijn domein en niets was hem teveel. Op de tennisbaan kon je ook al niet om hem heen, in competitieverband, vrij spelen, racket wisselen en later bij de vutters was hij altijd prominent aanwezig. Een van zijn grootste kwaliteiten was zijn eerlijkheid en oprechtheid en hij nam daarbij geen blad voor zijn mond.  Zei gewoon wat hij vond onder het mom van een grap of grol. Echter wat hij ook deed of zei, van Jan kon je het hebben. We hebben Jan jarenlang meegemaakt en zullen zijn aanwezigheid op het tennispark zeker missen.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, Yvonne, zijn kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe. 

Deel via:

(Terug naar boven)


Activiteiten: Heren 1 trotse koploper
   (13-04-2018)

Natuurlijk het seizoen is nog pril en een zwaluw maakt nog geen zomer. Het eerste herenteam is bijna volledig vernieuwd. Komende zaterdag spelen de heren hun eerste thuiswedstrijd tegen de heren van de Delftse Tennisbond. Vanaf 1 uur zijn jullie van harte welkom om de mannen aan te moedigen.

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Activiteiten: Heb jij al een wedstrijdje padel gespeeld bij TVO?
   (03-04-2018)

We verzorgen ook gratis clinics en natuurlijk worden er lessen aangeboden door NBF Tennis en Padel

https://www.facebook.com/tvoudbeijerland/videos/1697509720330582/

Deel via:

(Terug naar boven)


Activiteiten: Pasjes afhalen
   (23-03-2018)

De KNLTB Pas kan morgen weer opgehaald worden. Tussen 15:00 - 17:00 is iedereen welkom in ons clubhuis.

Deel via:

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...